Gulaş cu vită, 350 g
Scurtă descriere:
                                        Cu sos gustos şi cartofi fierţi, dar fermi, gătit din carne aleasă de vită, este preferat de cei care doresc o mâncare bine condimentată.
Produs tratat termic prin fierbere. Ambalat în vid.
                                                    
                        Produs tratat termic prin fierbere. Ambalat în vid.
Ingrediente produs:
                                        cartofi (38%) din UE, ceapă, pulpa de vită fiartă (13%), ardei roșu, pastă tomate (concentrat de tomate, apă, sare iodată), apă, morcov, ţelină, sare, condimente, ulei vegetal rafinat din floarea soarelui.
                                
                                                    
                     
                
                             Informaţii nutriţionale
                            
                                
                        
                        Declaraţie nutriţională (valori medii) pentru 100g de produs:
Valoare energetică 407 kJ / 96 kcal
Grăsimi 1,2 g
-din care acizi grași saturaţi 0,5 g
Glucide 12,2 g
-din care zaharuri 1,7 g
Proteine 9,1 g
Sare 0,9 g
                             Termen de valabilitate
                            
                                
                        
                        
                                        45 zile de la data fabricației.
                                
                            
                            Condiţii de utilizare și păstrare
                            
                    
                                    Cum utilizezi caserola noastră? Îndepărtează-i manșonul de carton şi încalzeşte preparatul 3-4 minute în cuptorul cu microunde, până auzi fluieratul supapei cu care este prevăzută. Dezlipeşte folia protectoare a caserolei şi poftă bună!
După desigilare, păstrează caserola la temperatura de 2° – 8° C și umiditate de 75-80%. În aceste condiţii consumă-i conţinutul în maximum 24 ore.
                        După desigilare, păstrează caserola la temperatura de 2° – 8° C și umiditate de 75-80%. În aceste condiţii consumă-i conţinutul în maximum 24 ore.
